O parte dintre abonații AQUASERV din Măcin nu au apă potabilă la robinete în urma unei avarii

Intrarea în orașul Măcin. FOTO Cătălin Schipor

S.C. AQUASERV S.A. anunţă abonații săi din orașul Măcin cu privire la oprirea alimentării cu apă în ziua de 13 mai, între orele 08.00 – 12.00 (estimativ), pentru remedierea unei avarii depistate la intersecția străzilor Agricultori și Elena Doamna.

Sunt afectați abonații persoane fizice și juridice de pe cele două străzi și străzile adiacente.

„Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat“, au transmis reprezentanții S.C. AQUASERV S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*