O nouă autospecială de intervenție la Jandarmeria Tulcea

O nouă autospecială de intervenție la Jandarmeria Tulcea. FOTO Jandarmeria Tulcea

În cazul intervenției în sprijinul populației este nevoie pe lângă pregătirea teoretică și fizică și de tehnica potrivită, în funcție de zona în care are loc aceasta.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, Jandarmeria Română a fost dotată cu 51 de autospeciale prin intermediul unui proiect finanțat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 12,88 de milioane de lei.

Jandarmeria Tulcea a primit în dotare una dintre cele 51 de autospeciale Ssangyong Musso Grand Style, care consolidează capacitățile de intervenție ale Jandarmeriei în situații de urgență în zonele afectate de dezastre/pericole, în scopul evaluării efectelor acestora, a transmiterii mesajelor de informare, precum și pentru captarea imaginilor din aceste zone. Toate acestea pentru a se putea interveni la timp la nevoie, scopul fiind siguranța cetățenilor.

Față de dotările standard pe care le au autospecialele aparținând Jandarmeriei, Ssangyong Musso Grand Style vine la pachet cu o serie de echipări suplimentare precum: sistem de remorcare față (troliu); sistem de avertizare optică și acustică; echipament de comunicare acustică/ avertizare la distanţă; panou afişaj cu leduri pentru mesaje variabile; echipament de observare bazat pe principiul imagisticii termice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*