O nouă atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă pentru zona de vest a Dobrogei

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri, 16 iunie, o noua atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă pentru zona de vest a Dobrogei până joi, 17 iunie, ora 10.00, fenomenele vizate fiind ploi însemnate cantitativ.

Astfel, în centrul și sudul Moldovei, local în Muntenia, Dobrogea și în zona Carpaților Orientali vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 l/mp și izolat 30 – 35 l/mp.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*