O nouă acțiune social-filantropică în Episcopia Tulcii

Acțiune social-filantropică în Episcopia Tulcii. FOTO Episcopia Tulcii

Ca în fiecare an, de la înființare, în Episcopia Tulcii se derulează în această perioadă, pentru mai multe zile programul social-filantropic ,,De Crăciun ne bucurăm cu toții.”

După ce în zilele anterioare, mai mulți copii cu situație financiară precară din Protopopiatul Tulcea, parohiile:  Dunăvăț, Mahmudia, Murighiol și Sarinasuf au primit sprijin material din partea Episcopiei Tulcii, astăzi 18 decembrie 2020 acțiunea social-filantropică a continuat în Protopopiatul Babadag, la parohia Sf. Dimitrie din Topolog.

Aici, 22 de copii proveniți din familii numeroase și cu probleme sociale și financiare grele, din cuprinsul parohiilor: Făgărașu Nou, Luminița, Măgurele, Cârjelari, Topolog I, Topolog II și filia Calfa au primit din partea Preasfințitului Părinte Visarion daruri și ajutoare materiale pentru a-și putea procura cele necesare pentru masa de Crăciun.

Preasfințitul Părinte Visarion le-a adresat copiilor cuvânt arhieresc cu prilejul Nașterii Domnului și s-au cântat colinde.

Acțiunea socială va continua luni, 21 decembrie, în Protopopiatul Niculițel, pentru un număr de 20 de copii cu nevoi speciale din mai multe parohii.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*