O minoră din Tulcea, beată, a fost prinsă la volanul unui autoturism furat

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

O adolescentă din Tulcea a terminat anul 2019 cu un repertoriu bogat de infracțiuni, toate fiind comise într-un timp foarte scurt. Amețită de aburii alcoolului consumat, a furat o mașină pe care a condus-o pe drumurile publice, deși nu avea decât 15 ani.

În seara zilei de 28 decembrie, polițiștii Postului de Poliție Valea Nucarilor au oprit în trafic, pe raza localității Agighiol, un autoturism care le-a atras atenția prin modul haotic în care era condus și pentru că la volan se afla o copilă. În urma verificărilor s-a stabilit că minora în vârstă de 15 ani sustrăsese autoturismul de pe raza localității, iar aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*