O mașină s-a răsturnat pe câmp, între Rahman și Casimcea, din cauza vitezei cu care era condusă

Mașina scăpată de sub control s-a răsturnat pe câmp. FOTO IPJ Tulcea

Șoferul unui autoturism a ajuns la spital în seara de 12 ianuarie după ce a călcat pedala accelerației fără a ține cont de starea carosabilului, iar în cele din urmă a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

Din primele verificări ale polițiștilor tulceni a rezultat că, în seara zilei de 12 ianuarie, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222E ( între localitățile Rahman și Casimcea) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*