O mașină furată din Frecăței a fost găsită la un centru de fier vechi din Isaccea

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Isaccea și ai Posturilor de Poliție Frecăței și Nalbant au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Frecăței, județul Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei.

Suspectul, în noaptea de 12 spre 13 februarie, ar fi sustras un autoturism din curtea unui imobil situat în localitatea Frecăței, cu care s-a dus glonț la un centru de colectare a fierului vechi din Isaccea. Aici a reușit să vândă mașina chiar dacă nu avea acte la ea.

La data de 18 februarie, polițiștii tulceni l-au reținut pe  tânăr, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 19 februarie, Judecătoria Tulcea a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*