O mașină a luat foc în pădurea Topolog. Incendiul a fost stins de pompieri înainte de a se extinde la vegetația uscată și arbori

Mașină distrusă în incendiu. FOTO ISU Tulcea

O mașină a luat foc astăzi în pădurea Topolog, iar incendiul a fost stins de pompieri înainte de a se extinde la vegetația uscată și arbori.

Potrivit ISU Tulcea, pompierii Stației Babadag au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în Pădurea Topolog cu risc de extindere la vegetație uscată și arbori.

La locul evenimentului a fost direcționat un echipaj cu 5 subofițeri care a limitat propagarea flăcărilor dar și SVSU Topolog.

Autoturismul a ars în totalitate în ciuda eforturilor SVSU Topolog și a participanților la trafic care au încercat lichidarea incendiului cu stingătoarele auto.

Nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*