O locuință din localitatea Izvoarele a fost mistuită de flăcări în ajunul Crăciunului

O parte din casă a fost salvată de către pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Alarma s-a dat în jurul orei  17.00, la apelul 112 răspunzând salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta, care au intervenit cu două echipaje de stingere și unul medical, pentru limitarea efectelor incendiului și acordarea primului ajutor în cazul în care se înregistrau victime. 

În momentul ajungerii pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în 3 dintre încăperile casei. Primii au ajuns la fața locului membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoarele, care au reușit să țină sub control flăcările până la sosirea pompierilor militari.

În momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau 2 persoane de sex masculin de 50 și 76 de ani, dar care nu au fost rănite.

Pompierii au reușit lichidarea incendiului în limitele găsite, 2 camere mai putând fi folosite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*