O ieșeancă a provocat un accident rutier pe DN 22

Șoferița a fost rănită în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Tulcea

O conducătoare auto din Iași a ajuns la spitalul din Tulcea după ce a fost rănită într-un accident rutier provocat chiar de ea.

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că, în după-amiaza zilei de 6 decembrie, o femeie de 50 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea un auto pe DN 22, dinspre Mihail Kogălniceanu – spre Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*