O fetiță de 4 ani din localitatea tulceană Peceneaga a fost mușcată de față de câinele vecinilor

Câine cu potențial agresiv. FOTO Pixabay/Senbonzakura

O fetiță în vârstă de patru ani, din localitatea tulceană Peceneaga, a fost rănită grav miercuri, 24 noiembrie, fiind mușcată de față de câinele vecinilor. Ea a fost dusă la Galați și operată de urgență la Spitalul de Pediatrie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județeană Tulcea, cazul a fost adus în atenția oamenilor legii în dimineața zilei de joi, 25 noiembrie.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin-Postul de Poliție Peceneaga au fost sesizați cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 24 noiembrie, o minoră în vârstă de 4 ani, din localitatea Peceneaga, județul Tulcea, ar fi fost mușcată de un câine, în timp ce se afla pe strada Castelului, din localitate”, au transmis sursele citate.

În urma incidentului, fetița a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, proprietarul animalului, din categoria câinilor agresivi, a fost sancționat contravențional conform Legii nr.61/1991-R.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*