O femeie și un copil în vârstă de 11 ani, accidentați pe o trecere pentru pietoni din Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați în seara zilei de duminică, 25 decembrie, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că, în jurul orei 19.00, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din oraș, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani și un copil în vârstă de 11 ani. Aceștia traversau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.

Conducătorul auto deține permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*