O femeie s-a rătăcit în Măcin și a avut nevoie de ajutorul jandarmilor tulceni pentru a ajunge acasă

O femeie care s-a rătăcit în Măcin a avut nevoie de ajutorul jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

Un echipaj de jandarmi, aflat luni, 15 martie, în jurul orei 20.00, în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Măcin, a fost solicitat în ajutorul unei femei ce părea dezorientată.

Potrivit IJJ Tulcea, femeia le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit și nu își aduce aminte cum să ajungă acasă. Ea a fost transportată la Spitalul din orașul Măcin, în vederea verificării stării de sănătate.

„Având în vedere că starea de sănătate a femeii s-a dovedit a fi una bună, jandarmii au efectuat verificări în vederea identificării adresei de domiciliu, iar femeia a ajuns în siguranță acasă, unde o așteptau membrii familiei”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de ordine, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*