O femeie din Tulcea, amenințată și lovită de fostul concubin, a cerut sprijinul jandarmilor

O femeie din Tulcea, amenințată și lovită de fostul concubin, a cerut sprijinul jandarmilor

O femeie din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor tulceni, după ce a fost lovită și amenințată de fostul concubin.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost solicitați, marți seară, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să se deplaseze pe strada Babadag din municipiul Tulcea, unde o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de fostul concubin.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, le-a spus jandarmilor sosiți la fața locului că fostul său concubin a venit la locul ei de muncă, adresându-i injurii și amenințând-o cu bătaia. De asemenea, ea a mai povestit că în seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, bărbatul, i-a adus injurii și a lovit-o în zona capului, femeia fiind nevoită să părăsească locuința. Aceasta s-a ascuns după un dulap aflat la un etaj superior al imobilului în care locuiește, ulterior, mergând la domiciliul tatălui ei.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*