O femeie din Mahmudia a fost împușcată de concubinul gelos în magazinul în care lucra

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Caz șocant în localitatea Mahmudia. O femeie a fost împușcată cu o armă de vânătoare într-un magazin de către concubin. Ulterior, acesta s-a sinucis cu aceeași armă.

Cazul a fost înregistrat în jurul orei 18.30, atacul petrecându-se într-un magazin din localitatea Mahmudia, unde victima lucra. Din primele informații se pare că agresorul, care era concubinul victimei, care a intrat cu o armă de vânătoare și a tras în aceasta, nimerind-o în zona feței. Imediat după, bărbatul s-a sinucis cu aceeași armă.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit-o pe femeia în vârstă de 33 de ani cu semne vitale. Aceasta a fost intubată și transportată la Spitalul Județean de Urgențe Tulcea.

Ancheta este în curs, fiind coordonată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

UPDATE:

Victima a rămas internată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, starea ei fiind foarte gravă, potrivit conducerii unității sanitare.

Aceasta are toată partea dreaptă a feței distrusă în urma împușcăturii.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*