O femeie din Bacău a murit astăzi într-un accident rutier produs în apropierea localității Somova

Accident rutier mortal petrecut pe DN 22, în apropierea localității Somova. FOTO IPJ Tulcea

O femeie de 53 de ani, din Bacău, a murit luni, 7 martie, iar un bărbat de 54 de ani a fost rănit, într-un accident rutier produs pe DN 22, în apropierea localității Somova.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, în vârsta de 54 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism din direcția orașului Isaccea către Tulcea, a efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autocamion condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Icești, județul Galați, care circula regulamentar, pe celălalt sens de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 de ani și decesul unui pasager (femeie) în vârstă de 53 de ani, din Bacău, ce se afla în autoturism.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*