O femeie de 60 de ani a fost rănită, joi dimineață, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Niculițel

Accident rutier pe DN22. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, în apropierea localității Niculițel.

Din primele verificări a rezultat faptul că o femeie de 60 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22, între Niculițel și Tulcea, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*