O femeie de 57 de ani din Tulcea este suspectă de coronavirus. Femeia revenise din Italia și era în izolare la domiciliu

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O femeie în vârstă de de 57 de ani din Tulcea este suspectă de coronavirus. Femeia revenise din Italia și era în izolare la domiciliu de o săptămână.

Prefectura Tulcea a anunțat că pe data de 13 martie, o femeie de 57 de ani, care era în autoizolare la domiciliu cu familia din data de 7 martie, întoarsă din Italia, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, Secţia de Boli Infectioase, având simptome: febră, tuse şi respiraţie accelerată. Persoana suferă şi de alte afecţiuni.

Autoritățile au decis transportul persoanei cu izoleta la Spitalul Judeţean Constanta pentru recoltarea de probe în vederea identificării noului coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*