O femeie agresată de soț a avut nevoie de sprijinul jandarmilor tulceni

FOTO IJJ Tulcea

O femeie din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând comportamentul agresiv al soțului. Acesta s-a ales cu un ordin de protecție, un dosar penal și cu o sancțiune contravențională pentru că a refuzat să ofere date pentru stabilirea identității sale.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, miercuri, 03 august, în jurul orei 10.00, jandarmii au fost solicitați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să intervină în sprijinul unei femei care era agresată de soț. Pentru că bărbatul reclamat avea un comportament agresiv, amenințând cu acte de violență atât forțelor de ordine, cât și pe soția sa, refuzând totodată să ofere date pentru stabilirea identității sale, jandarmii au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare, fiind condus la IPJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

Soția bărbatului reclamat a declarat că în urma unui conflict, a fost lovită de către soț, provocându-i mai multe echimoze pe mâini, picioare și spate. De teamă, aceasta a părăsit domiciliul, însă bărbatul s-a prezentat la ușa apartamentului unde locuia femeia, continuând să o amenințe cu acte de violență. Pentru a evita o tragedie, femeia a cerut sprijinul jandarmilor.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie și de asemenea, l-au sancționat pe acesta contravențional pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

Din cauza comportamentului agresiv și pentru a evita punerea în practică a amenințărilor, s-a luat măsura internării bărbatului la secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*