O femeie a murit, luni dimineață, într-un accident rutier petrecut lângă Peceneaga

O femeie a murit, iar o altă persoană a fost rănită, într-un accident rutier petrecut lângă Peceneaga

O femeie în vârstă de 40 de a ani a murit, luni dimineață, iar o altă persoană a fost rănită, într-un accident rutier petrecut pe DJ 22F, în apropierea localității Peceneaga din județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că un bărbat în vârstă de 21 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 22F, în afara localității Peceneaga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 40 de ani, aflată în autoturism, a murit pe loc, iar un alt pasager a fost rănit.

„Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat polițiștii tulceni.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*