O femeie din Tulcea a fost tăiată de fostul concubin pe strada Mahmudiei. Agresorul a fost reținut

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ din Tulcea, supărat că a fost părăsit de către concubină, a decis să îi dea acesteia o lecție în public. Cînd a întâlnit-o pe stradă, a scos un cuțit și a tăiat-o pe aceasta în zona gâtului, apoi a încercat să dispară.

Incidentul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 5 septembrie, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mahmudiei din municipiu, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de o femeie care prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului, având nevoie de îngrijiri medicale, iar agresiunea ar fi avut loc pe fondul unui conflict de natură personală cu fostul concubin.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar la scurt timp a fost depistat și suspectul, care a fost reținut.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*