O femeie din Tulcea a fost tăiată de fostul concubin pe strada Mahmudiei. Agresorul a fost reținut

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ din Tulcea, supărat că a fost părăsit de către concubină, a decis să îi dea acesteia o lecție în public. Cînd a întâlnit-o pe stradă, a scos un cuțit și a tăiat-o pe aceasta în zona gâtului, apoi a încercat să dispară.

Incidentul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 5 septembrie, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mahmudiei din municipiu, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de o femeie care prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului, având nevoie de îngrijiri medicale, iar agresiunea ar fi avut loc pe fondul unui conflict de natură personală cu fostul concubin.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar la scurt timp a fost depistat și suspectul, care a fost reținut.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*