O femeie a distrus mașina fostului iubit și s-a ales cu dosar penal

O femeie a distrus mașina fostului iubit și s-a ales cu dosar penal

O femeie din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru loviri și distrugere după ce, pe fondul unor neînțelegeri cu fostul iubit, i-a distrus autoturismul.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, duminică, 17 ianuarie, jandarmii tulceni au fost sesizați de către un bărbat, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că fosta lui iubită i-a distrus autoturismul personal și i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen.

Ajunși la locul de muncă al apelantului, jandarmii au fost informați cu privire la faptul că acesta a fost preluat de către un echipaj de ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru îngrijiri medicale.

„Oamenii legii s-au deplasat imediat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde apelantul, în vârstă de 34 de ani, a declarat că, în timp ce se afla la locul de muncă, a observat că geamul din dreapta spate al autoturismului personal are urme de zgârieturi, iar în timp ce acesta cerea sprijinul forțelor de ordine prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, fosta sa iubită a venit către el, i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen și a încercat să fugă. Bărbatul a relatat faptul că a reușit s-o prindă, a lovit-o de două ori cu palmele peste cap, iar apoi, femeia a reușit să fugă”, au povestit reprezentanții IJJ Tulcea.

Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la fața locului, jandarmii au efectuat verificări și au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*