O femeie a cerut sprijinul jandarmilor, fiind agresată şi ameninţată cu moartea de soţ

FOTO IJJ Tulcea

O femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic şi ameninţată cu moartea de soţul cu care se află în proces de divorţ.

În data de 4 martie, în jurul orei 13:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că se simte ameninţată de soţul acesteia.

“Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de femeie, respectiv locul de muncă al acesteia, unde, apelanta a declarat faptul că, se simte ameninţată de către soţul său, care o aşteaptă frecvent, după încheierea programului de lucru, precizând faptul că a agresat-o fizic în repetate rânduri, având mai multe certificate medicale drept dovadă. Totodată, femeia a relatat faptul că a renunţat la toate plângerile depuse împotriva bărbatului”, a transmis Jandarmeria Tulcea.

Femeia a relatat faptul că în data de 3 martie, la încheierea programului de lucru, soţul său a aşteptat-o, a urcat-o, împotriva voinţei sale,  în autoturism, a dus-o într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, unde a agresat-o fizic, iar în apropierea unei râpe, a ameninţat-o cu moartea.

Persoana vătămată a indicat jandarmilor un autoturism, situat în apropierea locului de muncă al femeii în care se afla soţul acesteia.

Jandarmii au identificat bărbatul reclamat, aflat în autoturismul indicat de femeie şi întrebat fiind de cele întâmplate, acesta a negat că ar fi agresat-o pe soţia sa, declarând că au mers împreună într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, însă au avut doar o discuţie, în urma căreia, bărbatul i-a luat telefonul soţiei, pentru a verifica dacă aceasta are o relaţie cu altcineva.

Oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţarea, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*