O familie cu copil mic a rămas blocată cu mașina în zăpadă în apropiere de Agighiol

Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă
Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă

Un utilaj de deszăpezire a fost trimis pentru salvarea unei familii rămase blocate cu mașina în zăpadă în apropiere de localitatea Agighiol. Cei doi adulți și un copil de cinci ani se îndreptau spre casă, pornind de la Tulcea. 

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, apelul la 112 a fost primit la ora 16.58, iar la scurt timp s-a pierdut legătura cu aceștia după ce au rămas fără baterie la telefoanele mobile. Mașina a rămas înzăpezită la intrarea în Agighiol dinspre Sabangia. Pentru salvarea celor trei a fost trimis Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Valea Nucarilor cu un utilaj.

În cele din urmă familia  fost salvată și condusă în Agighiol în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*