O casă din localitatea Jijila a luat foc de la un coș de fum neizolat

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

În seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 22:00, salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Jijila.

Incendiul a fost anunțat de către proprietar, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, iar la fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 14 pompieri ai ISU Delta Tulcea. Incendiul a fost observat în timp util iar pagubele au putut fi limitate.

A fost afectată o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați de acoperiș și planșeu. 3 încăperi au fost afectate, dar toate bunurile au fost evacuate iar 1 cameră salvată. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării.

Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*