O candelă aprinsă lăsată nesupravegheată, sursă de incendiu într-un bloc de garsoniere din Tulcea

O candelă aprinsă lăsată nesupravegheată, sursă de incendiu într-un bloc de garsoniere din Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au intervenit luni, 22 mai, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce izbucnise într-o garsonieră dintr-un imobil de pe strada Alunișului din municipiu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, trei echipaje de pompieri au răspuns apelului și s-au deplasat la locul solicitat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, deoarece incendiul se manifesta într-un bloc de garsoniere cu un număr mare spații locative. Până la sosirea echipajelor de stingere, propagarea incendiului a fost limitată de vecini, iar la scurt timp acesta a fost lichidat în totalitate de către pompierii militari.

Nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale au fost limitate la câteva obiecte de mobilier, un frigider și un televizor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise. Mai exact, o candelă lăsată aprinsă pe frigider a cărei flacără a aprins materialele combustibile din apropiere – hârtii și diferite obiecte din plastic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*