O acțiune comună a polițiștilor tulceni și angajaților CFR Călători s-a concretizat cu amenzi de aproape 20.000 de lei

Polițiștii Biroului Județean Transporturi Tulcea au desfășurat o acțiune, miercuri, în trenurile de călători, stațiile de cale ferată, porturi și aeroporturi, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

La acțiunea desfășurată în județul Tulcea au participat peste 27 de polițiști, jandarmi și reprezentanți ai CFR Călători. Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători, stațiile de cale ferată, porturi și aeroporturi, acționând pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

În urma activităților de verificare desfășurate, forțele de ordine au legitimat peste 115 de persoane, fiind aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 19.690 de lei. Dintre acestea, 36 de sancțiuni au fost aplicate conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat patru infracțiuni.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*