O acțiune a polițiștilor rutieri din Tulcea s-a soldat cu amenzi în sumă de peste 250.000 de lei

O acțiune a polițiștilor rutieri din Tulcea s-a soldat cu amenzi în sumă de peste 250.000 de lei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au desfășurat în cursul zilei de miercuri, 23 februarie, o acțiune de prevenire și combatere a evenimentelor rutiere, în municipiul Tulcea.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 508 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 250.590 de lei, pentru nerespectarea normelor legale în vigoare.

De asemenea, aceștia au reținut 32 de permise de conducere, dintre care 18 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, patru pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, patru pentru neacordarea de prioritate vehiculelor și pietonilor care aveau acest drept, trei pentru depășiri neregulamentare și trei pentru alte abateri constatate la regimul traficului rutier.

Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*