Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în județul Tulcea a ajuns la șapte!

Purtarea măștii de protecție în spațiile publice deschise, obligatorie pentru incidența peste 6/1.000 de locuitori

Un bărbat de 73 de ani, din județul Tulcea, este cea de-a șapte victimă care moare din cauza coronavirusului la nivelul județului, el având însă și alte boli asociate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică seara, că un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Tulcea, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Data confirmării bolii a fost 01 iunie, iar decesul bărbatului a fost înregistrat sâmbătă, 06 iunie.

Ca și morbidități, bărbatul suferea de stenoză duodenală operată în luna aprilie, status post infecție CD, HDS, ulcer gastric, pancreatită cronică, cașexie.

Acesta este al șaptelea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*