Nouă lansare de carte religioasă în Episcopia Tulcii

Lansare de carte religioasă în Episcopia Tulcii. FOTO Episcopia Tulcii

Luni seară, 13 noiembrie 2023, biserica Sf. Treime și Sf. Ier. Iachint de la Vicina din Tulcea, a fost gazda unei frumoase acțiuni culturale prilejuită de lansarea celei de a 7-a cărți a preotului și scriitorului Gabriel Sandu Constantin, intitulată David (tragedie în V acte).

La eveniment au luat parte Preasfințitul Părinte Episcop Visarion, preoți din municipiul Tulcea, membri ai Asociației ,,Aegyssus” a Scriitorilor din Județul Tulcea, credincioși și alți invitați din județul Constanța și din țară.

Au luat cuvântul P.S. Părinte Episcop Visarion, dr. Victor Heinrich Baumann, Mircea Marcel Petcu, președintele Asociației Aegyssus a Scriitorilor Tulceni, prof. Gheorghe Bucur, Pr. Ispas Romeo Gabriel, protopop de Tulcea, alți invitați și autorul.

În luările de cuvânt a fost a fost apreciată valoarea literară și religioasă a cărții precum și curajul autorului de a aborda o asemenea temă, un asemenea personaj, exemplu al puterii și pocăinței înainte lui Dumnezeu.

Evenimentul a fost intercalat și de momente de lectură, precum și de un miocrorecital muzical de piese religioase din psalmii lui David, interpretate de preoții și cântăreții tulceni.

Manifestarea se înscrie în programul acțiunilor culturale programate a se desfășura în Episcopia Tulcii în anul 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*