Noile autospeciale au ajuns în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea

Noile autospeciale au ajuns în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. FOTO: IPJ Tulcea

Săptămâna trecută, două autospeciale noi de poliție  au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, vehiculele de ultimă generație se află deja în teren, fiind utilizate de către polițiștii rutieri tulceni. Astfel, miercuri, 26 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN 22A,  un autoturism care circula cu viteza de 169 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Tulcea. Acesta a fost sancționat contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*