Noi restricții de circulație în județul Tulcea, în zona Poligonului Babadag

Restricții de circulație în zona poligonului Babadag

Autoritățile tulcene au anunțat noi restricții de circulație pe DJ 222, în zona Poligonului Babadag.

Începând cu data de 1 aprilie și până pe 19 aprilie, între orele 8.00 – 23.00, în poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În acest timp circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fară întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Pentru buna desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, participanții la trafic sunt rugați să folosească ca rută alternativă ruta: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur), în vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor.

Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod OBLIGATORIU cu Centrul secundar de pregătire pentru luptă Babadag, telefon 0240.562805.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*