Noi decese din cauza COVID-19 înregistrate în Tulcea. Numărul total al victimelor în județ a ajuns la șase

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, două noi decese înregistrate în județul Tulcea din cauza COVID-19, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani și o femeie de 74 de ani..

Astfel, în cazul bărbatului, data confirmării bolii a fost 29 mai, iar decesul bărbatului a fost înregistrat joi, 4 iunie. Ca și morbidități, bărbatul suferea de insuficiență cardiacă, insuficiență mitrală și aortică, fibrilație atrială, tumora benignă și tumoră esofag.

În cazul femeii de 74 de ani, confirmarea a fost făcută în data de 19 mai, iar decesul a fost înregistrat pe 4 iunie. Ea suferea de diabet zaharat complicat.

În total, numărul deceselor înregistrate în județul Tulcea din cauza COVID-19 a ajuns la șase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*