Navrom Delta SA va relua de astăzi cursele în Delta Dunării

Navele Navrom Delta SA vor reveni pe traseu. FOTO Navrom Delta SA

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a anunțat că societatea Navrom Delta SA va relua de vineri, 1 iulie, cursele în Delta Dunării, după ce problemele financiare pe care le avea au fost soluționate.

În cursul zilei de joi, 30 iunie, la Prefectura Tulcea a avut loc o ședință de lucru cu primarii din zonele afectate de situația sistării transportului în Delta Dunării și conducerea Navrom, ce a avut drept scop identificarea nevoilor urgente ale populației din Deltă, în condițiile sistării de către Navrom a curselor și felul în care aceste nevoi urgente pot să fie rezolvate în timp real.

„Am convocat această întâlnire cu toate primăriile afectate de situația transportului considerând că primarii sunt cei mai în măsură să transmită mesajul meu locuitorilor: situația lor nu este ignorată de autorități, am depus și vom depune tot efortul necesar ca lucrurile să se deblocheze”, a spus prefectul Alexandru Dan Munteanu la finalul întâlnirii.

El a mai precizat că în urma ultimelor discuții purtate cu Ministerul Transporturilor, situația este deblocată, fiind doar o chestiune de scurt timp până când Navromul va da drumul curselor. El a completat în dimineața zilei de vineri aceste precizări, anunțând că problemele au fost rezolvate, iar cursele vor fi reluate încă din cursul acestei zile.

„După cum am spus, situația Navrom a fost deblocată. Începând de astăzi (vineri, 1 iulie – n.r.) se reiau cursele pentru Delta Dunării. Mă repet, pentru noi este foarte important ca oamenii de acolo sa fie bine și în siguranță”, a declarat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*