Municipiul Tulcea a rămas fără căldură

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Reprezentanții Energoterm au anunțat că din cauza condițiilor meteo deosebite de zilele acestea  cod portocaliu de ninsori și viscol, a fost afectată rețeaua de termoficare a orașului.

Drept urmare, Energoterm a fost nevoită să întrerupă în cursul zilei de vineri 19 ianuarie furnizarea energiei termice, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.  Reprezentanții societății au precizat că reluarea furnizării agentului termic se va face în decurs de câteva ore, în cursul serii de vineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*