Motor de barcă, în valoare de 27.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, depistat de polițiștii de frontieră în Delta Dunării

Motor de barcă. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 11.06.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Astfel, în zona localității Sf. Gheorghe, poliţiştii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparținea unui cetățean român.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că motorul ambarcațiunii, de 70 de c.p., este semnalat în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 27.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor  de către polițiștii de frontieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*