Motor de barcă, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră tulceni

Motor de barcă, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră tulceni. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit un motor de barcă, în valoare de 32.000 de lei, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în baza unor informații existente la nivelul structurii, au desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere. Astfel, pe raza orașului Sulina, polițiștii de frontieră au identificat, în posesia unui cetățean român, un motor de barcă de 130 CP, în valoare de 32.000 de lei, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoștință despre situația juridică a bunului și despre faptul că este căutat de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar motorul în cauză, în valoare de 32.000 de lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*