Motor de ambarcațiune căutat de autoritățile din Franța, descoperit de polițiștii de frontieră tulceni

Motor de ambarcațiune căutat de autoritățile din Franța, descoperit de polițiștii de frontieră tulceni. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit un motor de barcă, în valoare de 60.000 de lei, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Franța.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în baza unor informații existente la nivelul structurii, au desfășurat marți, 18 ianuarie, o acțiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere. Astfel, pe raza orașului Sulina, polițiștii de frontieră au identificat un motor de barcă de 300 CP, în valoare de 60.000 lei, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autoritățile din Franța.

Persoana la care a fost descoperit a declarat că nu avea cunoștință despre situația juridică a bunului în cauză și despre faptul că este căutat de către autoritățile franceze.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar motorul de barcă, în valoare de 60.000 de lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*