Motociclist rănit ușor după ce s-a lovit de un parapet al șoselei, pe DN 22F, în județul Tulcea

Motociclist rănit ușor după ce s-a lovit de un parapet, pe DN22 F. FOTO IPJ Tulcea
Motociclist rănit ușor după ce s-a lovit de un parapet, pe DN22 F. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat de 43 de ani, din Brașov, a fost rănit ușor, duminică, după ce a lovit un parapet și s-a răsturnat apoi cu motocicleta în afara șoselei pe DN 22F, în județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul, în timp ce conducea un motociclu pe DN 22F între Macin și Tulcea, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet de protecție aflat pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului vehiculului, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*