Motociclist mort într-un accident rutier petrecut între localitățile Garvăn și Jijila

Accident rutier petrecut pe DJ 222. Patru persoane au ajuns la spital. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 31 de ani a murit joi, 06 ianuarie, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, între localitățile Garvăn și Jijila.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de 06 ianuarie cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Luncavița, în timp ce conducea un motociclu pe direcția sat Garvăn către comuna Jijila, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 62 de ani, din Galați.

În urma accidentului a rezultat vătămarea bărbatului, care a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior acesta a decedat.

Conducătoarea auto posedă permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*