Motociclist de 21 de ani, prins de două ori conducând cu viteze de peste 100 km/h în municipiul Tulcea

Tânăr în vârstă de 21 de ani surprins conducând cu viteză excesivă în Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani în timp ce conducea o motocicletă cu viteză mult peste limita admisă legal pe strada Isaccei din municipiu.

Potrivit polițiștilor tulceni, acesta a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 124 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză era de 50 km/h. Ulterior, a fost înregistrat din nou pe aceeași stradă, cu viteza de 107 km/h.

Ca urmare a încălcării limitei de viteză impuse, tânărul a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep. De asemenea, autoritățile au dispus suspendarea exercitării dreptului său de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 210 zile.

În contextul acestui incident, autoritățile rutiere reamintesc importanța adaptării permanente a vitezei de deplasare la condițiile de drum și de trafic, pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic. Depășirea limitelor de viteză poate conduce la consecințe grave, motiv pentru care respectarea regulilor de circulație este esențială pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*