Monumentul Paleocreștin de la Niculițel poate fi vizitat gratuit de Paște

Bazilica Paleocreştină de la Niculiţel. FOTO Facebook

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea a luat decizia ca în perioada Sărbătorilor Pascale, Monumentul Paleocreștin de la Niculițel să poată fi vizitat gratuit.

Este vorba de de vineri – 6 aprilie, sâmbătă – 7 aprilie și luni – 9 aprilie, între orele 8.00 – 16.00. De asemenea, publicul poate vizita și expoziția temporară „Icoana – Cale spre înviere“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*