Moarte suspectă pe o stradă din municipiul Tulcea. Polițiștii tulceni încearcă să afle cum a ajuns acolo trupul neînsuflețit al unui bărbat

Ambulanță în Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O persoană de sex masculin a fost găsită inconștientă în jurul orei 4.30 a dimineții de 9 aprilie, într-o intersecție din municipiul Tulcea. Ulterior s-a constatat că aceasta era decedată, iar cazul a fost preluat de către poliție.

Trupul bărbatului a fost găsit întâmplător de un trecător, la intersecția străzilor Isaccei cu Unirii, care a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea, care nu a mai putut decât să constatat decesul persoanei în cauză. A fost alertată poliția, iar victima a fost identificată. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. “Totalitarismul” din Poliția Tulcea: lipsa comunicării este “soluția” (ne)rezolvării problemelor – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*