Moarte suspectă pe un câmp de lângă Luncavița

Ambulanță. FOTO Cătălin Schipor

O persoană a fost găsită decedată, iar o alta a fost transportată în stare gravă la spital. Macabra descoperire a fost făcută pe un câmp de lângă localitatea Luncavița.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de o moarte suspectă și o vătămare corporală din culpa. În condiții inca neelucidate, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, în jurul orei 2.00,  un individ care conducea o autoutilitară pe un drum de pământ și a dat peste două persoane care se aflau aici.

După producerea accidentului, șoferul a fugit de la locul faptei. A fost găsit câteva ore mai târziu de către polițiști într-o locuință din Luncavița.

Victimele, una fost găsită decedată, iar cealaltă rănită grav, fiind transportată la spitalul din Galați.

Pe numele acestuia a fost deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Pentru că evenimentul nu s-a produs pe un drum public, nu poate fi încadrat la accident rutier.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs evenimentul, dar și ce căutau victimele și suspectul pe câmp la ora respectivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*