Misiunile jandarmilor tulceni în perioada 8-11 august  

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În perioada 8 -11 august, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice ce vor avea loc pe raza judeţului Tulcea.

Jandarmii tulceni se vor afla în mijlocul comunităţii pentru ca toate activităţile avute în atenţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Astfel, în perioada 8-11 august,  jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la Festivalul Internaţional de Folclor pentru Copii  „Peştişorul de Aur”, care reuneşte în fiecare an la Tulcea ansambluri vestite atât din ţară cât şi din străinătate.

În data de 10 august, jandarmii vor avea în atenţie ,,Ziua Porţilor Deschise”, eveniment ce se va desfăşura cu ocazia Zilei Marinei Române, pe faleza Dunării din municipiu.

În data de 11 august, va avea loc  loc în comuna Sarichioi „Ziua Lacului Razim”, astfel că jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice.

„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea recomandă cetăţenilor să aibă un  comportament civilizat, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să supravegheze copiii care îi însoţesc  şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial“, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*