Misiuni executate şi rezultate obținute în weekend de jandarmii tulceni

Misiuni executate şi rezultate obținute în weekend de jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au aplicat, în acest sfârșit de săptămână, 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.600 de lei.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii au fost la datorie, în zonele de competență, astfel încât manifestările religioase și manifestările cultural-artistice să se desfășoare în condiții de siguranță. Efectivele de ordine publică au acționat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările religioase și cultural-artistice organizate în spațiul public, în județul Tulcea.

Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.600 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea la scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii în spațiul public, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul de la fapte de vagabondaj și solicitarea intervenției la fața locului fără motiv întemeiat.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (lovirea sau alte violențe și distrugerea) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*