Misiuni executate și rezultate obținute de jandarmi în weekendul recent încheiat

Misiuni executate și rezultate obținute de jandarmi în acest sfârșit de săptămână. FOTO IJJ Tulcea

Șapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.300 de lei au fost aplicate pe timpul misiunilor executate de jandarmii tulceni la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit IJJ Tulcea, festivalul „Unitate la Cetate” de la Enisala a fost un eveniment fără incidente grave de tulburare a ordinii și liniștii publice. Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea mulțumește tuturor partenerilor care au fost alături de forțele de ordine și au contribuit la succesul acestei misiuni. De asemenea, mulțumește și participanților la festival, care au ales să se bucure de muzică într-un mod responsabil.

Dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale.

În vederea asigurării unui răspuns proactiv față de fenomenul consumului de droguri, reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea, în parteneriat cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au derulat activități de conștientizare a efectelor consumului de alcool și droguri în rândul participanților la festival.

Efectivele de ordine publică au acționat proactiv pe durata festivalului, concentrându-și eforturile pe asigurarea și menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar și identificarea persoanelor care desfășurau activități ilegale.

Pe timpul misiunilor executate, au fost aplicate șapte sancțiuni în valoare de 4.300 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru proferarea de injurii în public, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, nerespectarea regulilor stabilite pentru buna desfășurare a manifestării cultural-artistice și provocarea la scandal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*