Misiuni de căutare salvare în mediul acvatic, ale pompierilor tulceni

Misiuni de căutare salvare în mediul acvatic, ale pompierilor tulceni. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de duminică, 21 august, pentru căutarea unei persoane posibil dispărută în fluviul Dunărea în localitatea Grindu, iar în apropierea localității Isaccea pentru recuperarea unui trup.

Astfel, în jurul orei 17.20, un apel la numărul unic de urgență 112 anunțat faptul că în localitatea Grindu o persoană a dispărut și erau temeri cu aceasta a intrat în Dunăre și nu am mai ieșit. Către locul intervenției un echipaj al secției de Pompieri Măcin a plecat cu o ambarcațiune și echipaj complet pentru căutarea persoanei dată dispărută atât pe mal cât și în apă.

La scurt timp un alt apel la numărul unic de urgență 112, anunța faptul că în apropiere de localitatea Isaccea a fost găsit un trup ce plutea pe fluviul Dunărea. La fața locului se află un echipaj cu o ambarcațiune pentru recuperarea trupului și aducerea acestuia la mal.

Ambele misiuni sunt în dinamică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*