Misiune încheiată cu succes de către un polițist din Jurilovca: a salvat viața unei femei ce intenționa să se sinucidă

Agent șef de poliție Daniel Silai, din cadrul Postului de Poliție Jurilovca. FOTO: IPJ Tulcea

Un agent șef de poliție din cadrul Postului de Poliție Jurilovca a demonstrat, în seara zilei de 26 iulie, curaj și devotament într-o misiune de salvare cu final fericit. Daniel Silai a intervenit prompt la un apel de urgență primit prin numărul 112, care semnala intenția unei femei de a se arunca în lacul Razim.

Imediat după primirea informației, polițistul a pornit într-o cursă contracronometru pentru a localiza femeia și a interveni înainte ca tragedia să se producă. Daniel Silai a găsit femeia în zona lacului și, fără să ezite, a intrat în apele tulburi pentru a-i salva viața.

Cu pricepere și abilități profesionale, agentul de poliție a reușit să scoată femeia din apă și i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare. Grație promptitudinii și îndemânării sale, femeia a fost apoi transportată în siguranță la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile de specialitate necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*