Misiune de salvare în Munții Măcin. Pompierii au ajutat o tânără care se rătăcise

Tânăra rătăcită în Munții Măcin a fost salvată. FOTO ISU Delta Tulcea

În după amiaza zilei de 7 aprilie, în jurul orei 16:30, o tânără a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a cerut ajutorul, spunând că este rătăcită în zona Munților Măcin.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin, împreună cu un pădurar au urcat cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă și au localizat tânăra de 26 de ani, în jurul orei 18:00, în dreptul marcajului de 237 de metri. Aceasta le-a spus salvatorilor că după ce a urcat împreună cu un grup de alte 10 persoane către Vârful Țuțuiatul, la coborâre a decis să coboare pe un alt traseu față de grup, dar a pierdut drumul.

Inițial, colegii săi de drumeție au așteptat-o în zona Cetăţuia, după ce inițial au încercat să o găsească, dar fără succes.

Echipa de căutare formată din pompieri ai ISU Delta și un pădurar care cunoștea zona au găsit-o pe tânără pe baza coordonatelor GPS pe care le-a furnizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*